EtusivuSarjakuvatTaideMuutaVieraskirja

2012 | 2011 | 2010 | 2009 | 2008

2009

Vanhimmat päivitykset ovat alimpana, uusimmat ylempänä.

23.11.2009:

No nyt kyllä! Säälittävää, tyyliin kaksi kuukautta viime päivityksestä. PAH, olenpa huono. Ei nytkään kauheasti tullut mitään, multa leikattiin viisaudenhampaat tänään ja särkee ja vit- ketuttaa. Oli vaan pakko päivittää ees JOTAIN kun rupes ahdistamaan tämä hiljaiselo. :D

- Kuusi kuvaa sekalaista-galleriaan, joista kaksi on luonnoksia.
- Kolme kuvaa minulta muille-galleriaan.

Koitan ottaa itseäni niskasta kiinni. :< Jäikö jotain fanitaiteita laittamatta...?

Piirrän ekalle viekuttajalle kuvan.

7.9.2009:

Voi kyllä, voi kyllä. Tein sen! Päivitystä pukkaa!

- Uusi ulkoasu!
- Uusi yhteistyöläinen: Laura. Poistin Sashan yhteistyöläisistä, mutta laitan hänet takaisin heti kun vanhat/uudet sivut toimivat taas. :D
- 5 kuvaa minulta muille - galleriaan
- 3 fanitaidetta, kiitoksia!
- 2 uutta videota.
- 5 animaatiota.
- Yksi uusi kuva ylivaltias-osioon.
- Sinne myös uusi osio: unipäiväkirja
- Linkkejä lisäilty.

Siinä se! Ei sarjakuvaa vielä, olen pahoillani. Mutta ehkä nyt pääsee päivittäminen takaisin raiteilleen. Ja Lauralle kiitos ja tervetuloa yhteistöläisten joukkoon! Varmaan taas unohdin jotain, mutta ei haittaa. :> Viekku on vielä vanha viekku, en jaksa laitella sitä nyt.. D:

Dementialle myös myöhäistä synttäriä, 22.8 oli siis tämä iloinen tapahtuma. Huomaatteko, olen dementikko oikeastikin!

Rozale pyysi minua mainostamaan Kuolemattomia joten käykää Kuolemattomissa:

12.8.2009:

Tasan kuukausi viime päivityksestä, oho.

Bff... ugh. Minulla alkoi lukion abivuosi. Nämä kolme kurssia tulevat olemaan tuskaa, ja kirjoitan nyt syksyllä terveystiedon. Olen ihan poikki.

Lisäksi minulla on jonkinmoinen artblock. Huvittaisi piirtää, mutta ei onnistu. Tai sitten pitäisi piirtää, muttei huvita. Joten jaksakaapa vielä hetki. Kyllä minä niitä päivityksiä vielä saan aikaan...!

12.7.2009:

Noniih. Omalla koneella taas! Jos jaan ne teidän 6 sarjissivua osiin? Saatte niitä nopeammin.

Ai, ja ne sivut tulee olemaan uudestaan piirrettyjä ja väritettyjä versioita vanhoista sivuista. Ehe he! Joten:

- Kaksi sivua Hukkateillä-sarjakuvaa (sivut 1 ja 2)

Mutta katsokaa nyt, siinä on yksi uusi sivu! Periaatteessa. Näin.

24.7.09

Hola, tyypit!
Miksi kukaan ei usko että tuolla oli antilooppeja. Koska oli niitä. Uskokaa pois!
Oli kivaa, ja ei ois jaksanu tulla takasin ja-... no okei valitin Rozalelle koko ajan että tahdon koneelle. Puhuin Rozalelle puhelimessakin! Paholaisella on enkelin ääni, sanonpahan vaan.
Piirrän teille ne Rozalen omin päin lupaamat Hukkikset.... koska olitte kilttejä ja viekuttelitte!
Nähdään sitten, kunhan pääsen iiihan omalle koneelle!

Arvoisa "~Totuus~". Kirjoitit meikälle yksityisviestin, jossa sanoit että meikän pitää päivittää!
Mut et tainnu huomata että olin jahtaamassa niitä antilooppeja. Joten herää kysymys että katotko etusivun päivitystekstejä ollenkaan vai rynnitkö vaan sarjisosioon?
Viestisi oli historian ensimmäinen sarjiksenpyyntöviesti joka ei inspiroinut. Hyvin harvinaista! Varsinki ku caps lockasit mulle että "INSPIRAATIOTA" ja pieleen meni kuitenki.
Ja laita hei julkista viestiä jos et laita ees sähköpostiosoitettasi. Että voin vastata! ;D

- Detrah

Rozale vielä tiedottaa:
Detrah on koneen äärellä muttei FTP-ohjelmansa joten päivittäminen ei onnistu. Mutta pystyy jo vastaamaan jopa vieraskirjaan.
Ja minun pitänee tunnustaa se että tuo "lisää hukkista jos kirjotatte!" -lupaus on minun, ei Detrahin :'D Raukkaparka ei tiennyt tuosta mitään MUTTA meinaa silti piirtää ne kuusi sivua sarjista! Viestejä oli kyl 9 mutta kaksi uusinta kirjoitettiin jo 24. päivän puolella, sori myöhästyitte. Lisäksi se vanhin oli kirjoitettu ennen kuin pistin ilmoituksen.
Eli: ROZALE VS. INTERNET 1-0!
Seuraavaan päivitykseen tulee yhtä paljon Hukkateillä-sarjakuvan sivuja kuin vieraskirjasta löytyy uusia viestejä 24. päivään mennessä!
Pee äs. Detrah on yhä lomalla. Rozale ilmoittaa täällä taas hehe.
Vanha ilmoitus:
Rozale ilmoittaa Detrahin puolesta:

Detrah lomalla 17.7-24.7!

Detrah lähti korpeen testaamaan saisiko antiloopin kiinni juoksemalla. Menee viikko kunnes hänelle kerrotaan ettei antilooppeja ole Suomessa ja silloin hän palaa takaisin velvollisuuksiinsa.

…Eiku hän lähtikin mökille lomailemaan eikä pääse nettiin siellä. Otetaan tavoitteeksi kirjoitella vieraskirjaan paljon hänen poissaolonsa aikana, jotta palatessaan hänellä on hyvä mieli ja sitten hän piirtää Hukkista :) Tyhjä vieraskirja tekee surulliseksi. Emme me halua loukata Detrahia, emmehän. Emmehän?

Uusin päivitys 12.7.2009:

Näin on animecon minun osaltani ohi. Riikin pyysi josko kertoisin vähän tekemisistäni sieltä, joten täältä pesee.

Näin monta netti-ihmistä, mutta jutella uskalsin ainoastaan Sashalle. Näin Asan sekä Zannan kahdesti, Naakdun (tai hänen siskonsa) ainakin kerran sekä taidekujalta toki kaikki.

Oli tosi paljon hyviä cosseja, lemppareitani olivat Zannan pokemon-cossi (vaikken edes tunnistanut että mikä pokemon kun oli niitä uudempia :D) sekä Kuroshitsuji-animesarjasta Jokeria cossaava neiti-ihminen. Näyttäisin oikein mielelläni kuvia mitä otimme siskoni kanssa, mutten viitsi luvatta julkaista cossaajien kasvoja netissä. :)

Mitä taas rahan kuluttamiseen tulee, ostin lauantaina yhden Code Geass-doujinshin. Sunnuntaina taas ostin iiison kangasjulisteen sekä oikein suloisen omakustannesarjiksen taidekujalta joltain... englantia puhuvalta tyttökaksikolta. :3

Ja näin. Ensimmäinen coni jossa olen koskaan ollut mukana, ja oli kivaa! Mukava fiilis siellä.

8.7.2009:

EDIT: Hahahahaha mulla olikin (ja tulee olemaan) PUNAINEN lippa. No jaa. Bongasin Zannan, mutten uskaltanu tulla puhumaan! Siskoni nappasi vielä kuvankin, oli tosi hieno puku. Vielä kaksi päivää, jee. o/

Heido. Kunhan tulin selittelemään informoimaan kaikesta. Ensinnäkin, olen nyt viikonloppuna tulossa Animeconiin. Oon siellä joka päivä, ja mut tunnistaa valkoisesta lipasta. Ja ehkä jostain nimilapusta. Ehkä. Oisin ottanut Jysterin ni oisitte varmana tunnistanu, mutta se on nii iso.
Varsinkin omia sarjakuviaan saa tulla myymään, rakastan niitä. Ostan, aivan varmasti ostan jos eivät ole kalliita ja edes vähän laadukkaita (= koneella kirjoitetut tekstit ja saa selvää mitä sarjiksessa tapahtuu). Tai jotain.

Sitten lähden vielä äidilleni, ja sieltä mökille eli ei ole konetta. Mutta ei ole muutenkaan viekuteltu (:<) nii ei haittaa. Ei muuta.

29.6.2009:

Hukkista... tulee kyllä. Minulla on sekä Kuolemattomissa, että Urufu no Hyoukissa piirtovuorot, joten en ole ehtinyt Hukkista piirtää. Kuolemattomiin pitää vielä ottaa lisäaikaakin! >____< Mutta siis niin, kyllä minulle aina teille jotain on:

- Uusi osio: videot (galleriat > videot), ja sinne yksi video!
- Sekalaiset-galleriaan yksi kuva ja yksi luonnos.
- Hukkateillä-galleriaan uusi alaotsikko (muut hahmot) ja sinne yksi kuva.

Ja niin, nämä kaksi improa eivät vielä riitä, liityin yhteen uuteenkin. Vilden ylläpitämään Maa Sodan Jälkeen-nimiseen koiraeläinimproon. :D Että näin!

9.6.2009:

Huoh, melkein joka päivä tulee etusivulle ilmoitusta nykyään! En käsitä. Mutta ei hätää, tällä kertaa minulla on päivityskin mukana:
- Yksi uusi tutoriaali (muuta > tutoriaalit)! - Yksi kuva ylivaltias-osioon (muuta > ylivaltias). - Kaksi kuvaa Hukkateillä-galleriaan: luonnoksiin. - Yksi luonnos sekalaiseen galleriaan.

Siinä kaikki tällä kertaa. Kawa kyseli josko voisin ruohotutoriaalin tehdä, joten sellaisen toteutin. Ole hyvä, Kawa!
Hukkista ei nyt vielä vähään aikaan tule, kun se kokee paraikaa suurta muodonmuutostaan. Ja niin, lähden 12. päivä äitini luokse, jolloin en pysty Hukkista tekemään tai päivittelemään.

Ja yhä: Nykyään surullisen kuuluisassa lemmikki.se:ssä olevan Detrahin omistaja en ole minä. Joku nyt vaan saa kiksejä siitä, että leikkii olevansa minä.

Uusin päivitys 2.6.2009:

Hei, minulla on kysymys. Kumpi olisi kivempi tapa tehdä Hukkista, värillinen vai väritön? Tässä on seuraavasta sivusta yksi ruutu, toinen versio tehty värilliseksi, ja toinen samalla tapaa kuin ennenkin:

Kumpi olisi mukavampi? Itse en tiedä yhtään, ja rasittaa kokoajan miettiä sitä, niin annetaan teidän päättää. Sarjastuvan ilmestyminen ei värityksen vuoksi hidastuisi, ei se niin paljon aikaa vie.

30.5.2009:

Olipa vaikea päivitys! Liikaa kaikkea muistettavaa. Mutta vihdoin on valmista! En yhtään tykkää olla näin kauan päivittämättä, en tee sitä enää.

- Uusi ulkoasu!
- Yksi sivu Hukkateillä-sarjakuvaa!
- Kolme kuvaa Hukkateillä-galleriaan: Kompille, Tenkalle ja yhteiskuviin.
- Yksi kuva sekalaiseen galleriaan.
- Kaksi kuvaa minulta muille-galleriaan.
- Vildeltä fanitaide!
- Nurja Puoli-sarjakuva tauolle.
- Ylläpitäjä-osioon uusia osioita ja muutoksia.
- Kopioitavaa-osio ja sinne yksi kuvapohja (muuta > kopioitavaa).

Olikohan se siinä... Varmaan taas tapojeni mukaisesti unohdin jotain. Voisin vielä mainita, että Vilde lopettaa Särjetyn, joka oli siis Dementian kanssa yhteistyössä. Eli yksi paikka aukesi siellä suunnalla.

Jep, ei muuta!

29.5.2009:

Ahdistaa, miten kauan olen päivittämättärghhhh. Mutta sovitaanko, jos en lauantaina saa päivitystä tehtyä, niin sunnuntaina viimeistään?

Ja sanon jo nyt, ennen kuin ehditte toivoa liikaa: Hukkista tulee vain sivun verran. :D Sori, tuo sivu on ollut jotenkin täyttä tuskaa piirtää, se ei vieläkään ole täysin valmis. Huoh!

19.5.2009:

Heipä hei! Tällaista "hei, olen elossa"-asiaa vain. Lupaamani kesälomapäivitys on siis tosiaan tekeillä. Luvassa on uusi ulkoasu, galleriaan kuvia, kaikkea muuta kivaa ja hieman Hukkistakin (älkää odottako mitään viittä sivua, olen tosi hidas piirtämään tätä :D).

Ja niin, toverit rakkaat. Jos tahdotte Dementiaan jotain, niin olkaa kilttejä ja sanokaa. Mutta jos mitään ei tee mieli niin mikäs siinä sitten! :D

Jep, ei muuta. Lepo!

11.5.2009:

Fenjin Fanisivuja tässä kaipailtiin jokin aika sitten. Fenjin Fanisivut ovat kuolleet ja kuopattu, mutta sen sijaan Fenji-sarjakuvan fanilista aukesi uudemman kerran. Kaikkien on valitettavasti liityttävä uudelleen. :<

4.5.2009:

Päiviä! Tällä kertaa luvassa on ihan pienehkö päivitys.

- Hukkateillä-sarjakuvan ensimmäinen sivu piirretty uudestaan.
- Yksi vappukortti saatua-osioon (ylivaltias -> kortit).
- Yksi fanitaide WhiteFearilta.

Enää neljä viikkoa koulua! Neljä! Kesäloman alussa voisi vaihtaa ulkoasun ja koittaa kasata isohkon päivityksen... Mutta se tarkoittaisi sitä, että ennen kesälomaa päivityksiä ei ilmaantuisi.

25.4.2009:

Tervehdys, toverit! Pitkästä aikaa. Voisin tässä kai sanoa, miten koulu vie kauheasti aikaani mutta... ei oikeastaan. Kyllä se veisi, jos oikeasti tekisin edes jotain mitä pitäisi. Pääsenköhän koskaan tuolta lukiosta edes ulos.
No jaa, se siitä! Päivitykseen:

- Yksi sivu Hukkateillä-sarjakuvaa!
- Yksi kuva Hukkateillä-galleriaan: Ralvarulle.
- Yksi kuva sekalaiseen galleriaan.

Hukkista ei taida nyt vähään aikaan tulla, koska en ole ihan varma, miten toteuttaisin seuraavat sivut... Mutta saattaa olla, että piirtelen sen sijaan vanhoja sivuja uusiksi! Katsotaan nyt.

2.4.2009:

Eilinenhän oli vain aprillipilaa, jos joku ei tajunnut. :D Tässäpä ihan oikea, vasemmalla kädellä tehty päivitys:

- Yksi sivu Hukkateillä-sarjakuvaa!
- Kaksi kuvaa Hukkateillä-galleriaan: Kompille (se eilinen pilakuva) ja yhteiskuviin.
- Kaksi kuvaa sekagalleriaan sekä muille-galleriasta siirrettiin sinne yksi kuva.
- Kaksi fanitaidetta: Randalta ja Vildeltä.
- Palkinnot-osioon uusi palkinto.
- Uusi osio: Kilpailut. Siellä lähti award käyntiin.

Hukkiksessa alkaa kohta vaikeahko kohtaus... täytyy vähän miettiä miten sen toteuttaisin.

Ke 1.4.2009:

Vähän on nyt päivittely jäänyt, tiedän! Mutta minulla on oikeasti hyvä syy! Mursin käteni tuossa... olisiko puolitoista viikkoa sitten (kirjoitan tätä yhdellä kädellä, hidasta.), ja luonnollisesti piirtäminen on vähän vaikeaa.

Mutta päätin että käteni parantumiseen asti jatkan päivittelyä, joskin oikean käteni tuotoksilla. Eivät nekään ole mitenkään hirveän kauheita. Uusinta Hukkiksen sivua olen oikealla kädellä jo värittämiseen asti piirtänyt, saatte sitä piakkoin!

Tässä vielä Kompista oikealla (olen siis vasuri, jos ette tienneet) kädellä piirretty kuva. Ihan nasta, eikö olekin? :)

Ti 3.3.2009

Heipä hei. Minuun iski flunssa, juuri kun luulin olevani taudeille immuuni!

- Sivu Hukkateillä-sarjakuvaa
- Kuva Nurja Puoli-galleriaan: yhteiskuviin.
- Mikulle character sheet.

Akive toivoi hahmoesittelyihin kuvia, mutta niitä tulee vasta sitä mukaa kun kyseiset hahmot sarjiksessa esiintyvät. Tein sitten lohdutukseksi Mikulle character sheetin. Siitä kolmannestakin paimenkoirasta tulee henkilöesittely ja kuva kunhan.... keksin sille nimen. .______. Ehdotuksia otetaan vastaan.

Pe 20.2.2009:

Phew, vihdoinkin sain Dementian muutettua omalle domainilleni! ^^ Muut sivuni seuraavat piakkoin perässä. Olisitteko kiltit, että vaihtaisitte linkkinne tähän nykyiseen osoitteeseen?

- Uusi ulkoasu
- Vanhan ulkoasun kuva ja tiedot sivuinfo-osioon
- Sivu Hukkateillä-sarjakuvaa
- Sekalaisiin sarjakuviin uusi sarjakuva: Nemon työpäivä
- Romdeolle uusi character sheet
- Hukkateillä-galleriaan kolme kuvaa: Romdeolle, Tenkalle sekä luonnoksiin kuvat
- Minulta muille-galleriaan kolme kuvaa: kaksi vuodelle 2008 ja yksi vuodelle 2009
- Ylläpitäjä-osioon kuva
- Ylläpitäjä-osioon uusi linkki: lemmikit
- Yksi uusi fanitaide Vildeltä
- Uusi tutoriaali: koneväritys
- Yksi uusi kortti

Eikö tullutkin ihan kohtuullinen määrä tavaraa? Saitte Hukkistakin! Nähdään taas ensi päivityksen merkeissä!

Ti 10.2.2009:

Heipä hei. Pientä ilmoitusasiaa:
Dementia muuttaa tässä joku päivä. Olisiko mitään, mitä tahtoisitte (sarjakuvan ja galleriakuvien lisäksi) Dementiaan? :D Ehdotuksia saa laittaa vieraskirjaan~

Ke 14.1.2009:

Iltaa, piiiiitkästä aikaa! On ollut kiirettä eikä ole huvittanut piirtää tai jaksanut koodata ja seliseliseli. :D Mutta! Päivitys:
- Neljä joulukorttia ja kaksi synttärikorttia kortit ja palkinnot-osioon
- Yksi uusi luonnos Hukkateillä-galleriaan
- Yksi fanitaide Vildeltä, kiitos kovasti!

Juuh, Hukkateillä (tai Nurja Puoli, sitäkin on kaipailtu) ei nyt ole edennyt. Miten on, kävisikö teille, että Hukkateillä 'väritettäisiin' jatkossa koneella? Kun en millään jaksaisi lyijykynällä sählätä, kun en osaa enkä viitsi ja näin. Tietokoneväritys näyttäisi kutakuinkin tältä (kyseessä ei ole mikään oikea ruutu sarjakuvasta).

Jos ette tahdo, että väritän koneella niin kannattaa sanoa, kuuntelen kyllä teidän mielipiteitänne! :D