◈ Tervetuloa!

Kaikki eivät pääse kuoltuaan tuonpuoleiseen - osa jää jumiin Limboon, häilyen elämän ja kuoleman rajamailla. Limbo on kuitenkin karu ja tuskallinen paikka, joten välillä sen asukit yrittävät epätoivoisesti löytää sieltä ulos, päästäkseen vihdoin lopulliseen lepoon.

Ylläpidosta vastaa Kawamaru. Sivusto päivittyy vähintään kerran kahdessa viikossa, ellei viivästyksiä ilmene. Improsarjakuvan aloitti alun perin Detrah 22.01.2015, ja ylläpitäjyys siirtyi 12.06.2018.

» Vanhat otsikkokuvat löydät täältä.

Tekstejä tai kuvia ei saa kopioida luvatta!

Toivottavasti viihdyt!

» Uusin päivitys: 12.06.2018

Muutos sivun ylläpidossa!
Detrah on ilmoittanut, ettei enää jatka improsarjakuvien parissa. Sarjakuvat kuitenkin jatkuvat edelleen, sillä asiasta sovittiin yhdessä ja nyt ylläpitäjyys siirtyy Kawamarulle. Kiitoksia Detrahille näiden improjen luomisesta ja kaikesta mitä olet niiden eteen tehnyt!

Vaikkei Detrah enää jatka improjen parissa, mielestäni hänen hahmonsa voidaan edelleen säilyttää mukana sarjakuvissa, sillä ne ovat olleet oleellinen osa jokaista sarjakuvaa alusta asti.

Tämä päivitys ei vaikuta tämänhetkiseen piirtovuoroon.

Päivitys: 05.06.2018

Pahoittelut pienestä viivästyksestä! Vilhosta ei kuulu mitään, joten hänet skipataan. Seuraavaksi vuoroon CanisAlbus ja deadline on 19.06.2018!

○ ◎ ◉ Vuorossa: CanisAlbus | Deadline: 19.06.2018 ◉ ◎ ○