◈ Tervetuloa!

Kaikki eivät pääse kuoltuaan tuonpuoleiseen - osa jää jumiin Limboon, häilyen elämän ja kuoleman rajamailla. Limbo on kuitenkin karu ja tuskallinen paikka, joten välillä sen asukit yrittävät epätoivoisesti löytää sieltä ulos, päästäkseen vihdoin lopulliseen lepoon.

Elottomat-improsarjakuvan aloitti Detrah 22.01.2015. Sivusto päivittyy vähintään kerran kahdessa viikossa, ellei viivästyksiä ilmene. Päivityksistä vastaa Kawamaru.

» Vanhat otsikkokuvat löydät täältä.

Tekstejä tai kuvia ei saa kopioida luvatta!

Toivottavasti viihdyt!

» Uusin päivitys: 31.01.2018

Yksi uusi sarjakuvasivu!

Saatiin yhteisvoimin tehtyä ison luokan päivitys kaikille improille kuten näkyy :D Nyt piirtovuorot alkavat pyöriä normaaliin tapaan, ekana vuoroon Detrah ja deadline on 14.02.2018.

Semmoinen ilmoitus vielä, että Loukussa ja Kapina etsivät uusia piirtäjiä! Eli jos löytyy innokkaita piirtäjiä lisää niin hakemukset ovat tervetulleita vieraskirjaan! Hakuaikaa ei ole nyt rajattu, vaan haku on voimassa niin kauan kunnes saadaan uusia piirtäjiä.

Muutama piirtäjä on vielä tavoittamatta, eli heti kun jäljellä olevat piirtäjät huomaavat impropäivitykset niin käykääpä ilmoittamassa vieraskirjaan! Mikäli piirtäjä ei ole ilmoittautunut omaan piirtovuoroonsa mennessä, hänet skipataan automaattisesti, jotta improt saadaan pyörähtämään kunnolla käyntiin. Piirtäjät ovat kuitenkin edelleen improissa mukana ja yksi viesti riittää saamaan oman piirtovuoron aktiiviseksi taas! c:

Päivitys: 17.01.2018

Tervehdys, täällä Kawamaru! Improt menivät tauolle hetkeksi, mutta nyt aletaan taas käynnistelemään näitä yksi kerrallaan - improt kuuluvat edelleen Detrahille, mutta sovimme että tästä eteenpäin minä vastaan päivityksistä! c: Kaikki improt tulevat käynnistymään jälleen tammikuun loppuun mennessä!

Kaikkien improjen piirtäjiä, joita en ole tavoittanut DeviantARTin välityksellä, pyytäisin laittamaan viestiä vieraskirjaan! Ilmoittakaa haluatteko jatkaa piirtäjinä ja mikä on pääasiallinen yhteys, jolla teidät tavoittaa! Tarkoituksenani on ilmoittaa jatkossa aina piirtäjille henkilökohtaisesti, kun on heidän vuoronsa jatkaa improa :D

Kiitos vielä kerran Detrahille tästä mahdollisuudesta! Lupaan tehdä parhaani improjen eteen! c:

○ ◎ ◉ Vuorossa: Detrah | Deadline: 14.02.2018 ◉ ◎ ○