Etusivu - Hahmot - Kategoriat - Kokoelma - Vieraskirja

← Edellinen

Alley Oop

Klikkaa hahmon kuvaa profiilikuvaa varten.

Perustiedot:

Nimi: Alley Oop.
Kutsumanimet: Alley, Al.
Sukupuoli: Narttu. ♀
Ikä: Aikuinen.
Laji, rotu: Koira, sekarotuinen (saksanpaimenkoira & collie).
Ruumiin koko: Säkäkorkeus 53 cm.

Ulkonäkö:

Alleylla on hiekänvärinen turkki harmain, tummin ja valkein kuvioin varusteltuna. Sillä on tummia laikkuja sekä olkapäissä, alaselässä että kuonon ja poskien kohdalla. Alleylla on myös otsaharjas.

Häntäänsä Alley Oop kantaa yleensä selän yläpuolella hyvin lievästi kippuralla. Kuten veljelläänkin, sen korvat ovat tuuheat ja lupat.

Luonne ja käyttäytyminen:

Alley on tavallisen hyväkäytöksinen koira. Se on hieman veljeään vakavampi, ja nauttii enemmän tasaisesta elämästä yhdessä paikassa, kuin matkustelusta ympäriinsä.

Sukupuu ja perhesiteet

Isä: Nimi ei tiedossa.
Äiti: Nimi ei tiedossa.

Veli: Loop de Loop.
Puoliso: Conrado.

Alleylla on läheiset välinsä jokaiseen perheenjäseneensä. Loopia se näkee huomattavasti vähiten, sillä tämä on aina reissaamassa paikasta toiseen. Loop tulee kuitenkin silloin tällöin vierailemaan siskonsa luona.

Alley on myös onnellisessa parisuhteessa Conradon kanssa.

Trivia

- Alleyn nimi tulee koripallotermistä alley-oop.

Suhteet muihin hahmoihin


Conrado

Alley Oopin seurustelukumppani. Conrado on kovin lempeä ja rakastava puoliso, vaikka taipuukin välillä mustasukkaisuuteen. Hahmon omistaa Berneri.Loop de Loop

Loop on Alleyn pikkuveli.Willy

Alley ja Willy asuvat samassa laumassa. Lauma on kuitenkin iso joten he eivät näe toisiaan kovinkaan usein, eivätkä he ole kummemmin tekemisissä toistensa kanssa.► Kuvagalleria ◄