Etusivu - Hahmot - Kategoriat - Kokoelma - Vieraskirja

← Edellinen

An

Klikkaa hahmon kuvaa profiilikuvaa varten.

Perustiedot:

Nimi: An.
Sukupuoli: Uros. ♂
Ikä: Tuntematon.
Rotu, laji: Faaraokoira, jumala.
Ruumiin koko: Normaali, solakka.

Ulkonäkö:

Anin ruumiinrakenne on hyvin sulavalinjainen ja solakka, ja jopa sen liikkeet näyttävät uskomattoman sulavilta ja hienostuneilta. Koiran koko olemus on hyvin elegantti. Sillä on pitkä, kapea kuono sekä hyvin suurikokoiset korvat joita se kantaa useimmiten suoraan pystyssä. Joskus Anin saattaa nähdä korvat luimussa, mutta tämä on hyvin harvinaista. Sen turkki on todella lyhyt ja erittäin hyväkuntoisen kiiltävä.

Väritykseltään An on kokomusta lukuunottamatta silmien ympärillä olevaa kullankeltaista kuviota. Myös tämän korvansisukset, nenä sekä polkuanturat ovat kullankeltaiset. Sen silmät ovat kokovalkoiset.

Anilla on yllään kultakorut niin kaulassaan, kuin etu- ja takatassuissaan.

Luonne ja käyttäytyminen:

Klikkaa suuremmaksi! An on kuuliainen ja haluaa että tämän työmoraalia pidetään korkeana. Sen takia An onkin Anubiksen pojista se, joka nöyrimmin suostuu palvelemaan kissaa, ja siitä nousee välinpitämättömän tottelevaisen luonteensa takia myös itse Bemuremin suosikki. Lopulta An ei poistu kuolevaisten maailmasta lähes ollenkaan, vaan viettää suurimman osan ajasta Bemuremin rinnalla.

An ei varsinaisesti välitä maanpäällisistä ongelmista - ne eivät ole vielä hänen huolensa. Se on kuitenkin sidottuna kuolevaisten maailmaan Anubiksen ja Bemuremin välisen sopimuksen takia, ja välittääkin suurimmilta osin vain siitä, että hän noudattaa sopimuksen ehtoja. Tämä kuitenkin heijastuu huolehtivaisuutena ja kohteliaisuutena Bemuremiä kohtaan, joten moni erehtyykin luulemaan että An rehellisesti välittää tästä. Osittain tämä onkin totta, mutta An välittää kissafaaraosta vain sopimuksen raukeamiseen asti.

Suurimmilta osin An kieltäytyy käyttämästä jumalallisia voimiaan kuolevaisten maailmassa, sillä Anubiksen ja Bemuremin sopimus kattaa vain Anubiksen poikien yhteistyön, niiden voimien käytöstä ei puhuta mitään. Useimmiten se vaikuttaakin vain normaalilta koiralta, eikä suurin osa valtakunnasta osaa kuvitellakaan että se olisi kuolleiden jumalan poika.

Sukupuu ja perhesiteet

Isä: Anubis.
Veljet: Anubiksen pojat.

An on yksi Anubiksen monista pojista. Näin ollen hänellä on myös monta kymmentä, ellei jopa satoja veljiä.

Trivia

- Anilla ei ole oikeaa nimeä, vaan siihen, kuten veljiiään, nimitetään vain yleisluontoisesti "Anubiksen pojaksi".
- Se saikin kutsumanimensä "An", Bemuremiltä.

Suhteet muihin hahmoihin


Bemurem

An on velvoitettu tottelemaan ja palvelemaan Bemuremiä, kunnes tämä kuolee.

► Kuvagalleria ◄