Etusivu - Hahmot - Kategoriat - Kokoelma - Vieraskirja

← Edellinen

Devia

Klikkaa hahmon kuvaa profiilikuvaa varten.

Perustiedot:

Nimi: Devia.
Sukupuoli: Uros. ♂
Ikä: Nuori.
Laji, rotu: Koira, sekarotuinen.
Ruumiin koko: Pienehkö ja solakka.

Ulkonäkö:

Devia on solakka ja hoikka nuori koira. Se ei ole fyysisesti kovinkaan vahva, eikä jaksa esimerkiksi juosta kovinkaan pitkään. Sen turkki on ruskea harmain kuvioin. Devian harjas on täysin musta, ja se jatkuu uroksen olkapäiden kohdalle. Otsan kohdalta harjas on melko pitkää, ja saattaakin aika ajoin valahtaa tämän silmien eteen. Harjas on muodoltaan pyöreähkö ja kaartuu vasemmalle.

Kaulassaan ja jaloissaan se kantaa vihreänharmaita huiveja, joilla se tarvittaessa sitoo ja puhdistaa haavoja - onhan tämä parantajan oppipoika. Devia kantaa huiveja nimenomaan tähän tarkoitukseen, varsinaista esteettistä arvoa niillä ei ole. Lisäksi uroksella on molemmissa korvissaan kaksi kultaista korvakorua.

Luonne ja käyttäytyminen:

Klikkaa suuremmaksi! Devia on ujo ja hiljainen introvertti. Kotilaumassaan asuessaan sillä oli vain yksi hyvä ystävä, vaikka yleinen mielipide Deviasta oli suhteellisen positiivinen. Saman ikäluokan edustajien on kuitenkin usein hankala käsitellä Devian hiljaista persoonaa ja haluttomuutta aloittaa itse keskusteluja - kiusalliset tilanteet vältetään pysymällä hyvänpäiväntuttuina ja kysymällä ajoittain kuulumisia. Devia itse oli kuitenkin tyytyväinen tähän tilanteeseen, sillä se ei hiljaisen luonteensa vuoksi osannutkaan kunnolla käsitellä tilanteita missä oltiin tekemisissä monen henkilön kanssa yhtä aikaa. Kotilaumassaan nuori uros tunnettiin hiljaisena, mutta tunnollisena nuorena koirana.

Saman ikäluokan pitämän etäisyyden vastapainoksi lauman vanhemmat jäsenet pitivät Deviaa varsin mielyttävänä ja tunnollisena poikana. Tämän ahkeraa opiskelua parantajaksi katsottiin erittäin hyvällä, ja moista opiskelu- ja työmoraalia pidettiin korkeassa arvossa.

Devia on hyvin älykäs ja nopea oppimaan. Tämän ominaisuuden vuoksi Devia pääsikin Viperin oppipojaksi, vaikka parantajan ammattiin on hyvin vaikea päästä opiskelemaan. Devia nautti suuresti eri lääkekasvian ja koiran anatomian opiskelemisesta ja koki olevansa omalla unelma-alallaan. Nuori uros olikin hyvin tunnollinen oppilas, vaikka tämä välillä joutuikin pulaan epäonnistuttuaan tehtävissään. Silloisen parhaan (ja ainoan) ystävänsä kanssa Devia pystyi ottamaan rennosti. Välillä Devia sai Romilta apua parantajan oppilaan tehtävissään, mitä tämä arvosti suuresti. Devia nautti kovasti Romin seurassa olemisesta, sillä tämän seurassa kiusallisia hiljaisuuksia ei syntynyt koskaan.

Rondon tavattuaan ja laumasta lähdettyään Devia sulkeutui kuoreensa, sillä uusi tilanne ja kahdestaan oudon suden kanssa matkustaminen oli stressaavaa ja pelottavaa. Jatkuvassa kuolemanpelossa eläminen ja Rondon henkihieverissä näkeminen saivat useaan kertaan poikaparan melkein murtumaan. Tämä koitti kuitenkin olla Viperille ylpeydeksi ja hoitaa parantajan velvollisuutensa vaikka tassut täristen.

Tätä nykyä Devian ulkoinen olemus on lähes poikkeuksetta surullisen tai pelokkaan alistuva.

Sukupuu ja perhesiteet

Isä: Nimi ei tiedossa.
Äiti: Nimi ei tiedossa.

Devia syntyi kotilaumaansa ja varttui siellä nuoreksi aikuiseksi. Tämän vanhemmat päättivät muuttaa takaisin Devian äidin kotilaumaan, mutta Devia halusi jatkaa parantajan koulutustaan, joten tämä jäi asumaan kotilaumaansa ilman vanhempiaan. Devian vanhempien asuttama lauma on varsin kaukana, joten he eivät kummemmin pysty pitämään yhteyttä toisiinsa. Heidän välinsä etäisyydestäkin huolimatta kuitenkin läheiset.

Devialla ei ole sisaruksia tai omia pentuja, eikä se ole tekemisissä äitinsä tai isänsä muiden sukulaisten kanssa.

Suhteet muihin hahmoihin


Rondo

Devia matkustaa Rondon kanssa ja on tämän suojeluksessa. Myöhemmin Devia saa kuulla että tämän ja Rondon sielut on sidottu yhteen jotta Rondo voisi elää tässä maailmassa. Näiden kahden välinen suhde on hyvin outo, sillä vaikka he eivät varsinaisesti vaikuta läheisiltä, eivät he tule enää toimeen ilman toisiaan.

Näistä kahdesta Rondo on avoimesti Deviasta välittävä osapuoli, kun taas Devia joutuu tilanteeseen mukaan ilman että häneltä kysytään mitään, ja sen huomaa. Devia on kuitenkin vaikuttunut siitä, miten paljon Rondo tämän eteen on valmis tekemään.


Romi

Romi oli Devian paras ystävä sillon kun tämä vielä asui kotilaumassaan vakituisesti. Devia joutui lähtemään matkalleen niin yllättäen, ettei tämä ehtinyt sanomaan Romille edes jäähyväisiä.


Luka

Luka opettaa Deviaa puolustamaan itseään ja antaa kokemuksen siivittämiä neuvoja siitä, miten käsitellä seuralaista joka ei ole samasta maailmasta.

► Kuvagalleria ◄