Etusivu - Hahmot - Kategoriat - Kokoelma - Vieraskirja

← Edellinen

Halla

Klikkaa hahmon kuvaa profiilikuvaa varten.

Perustiedot:

Nimi: Halla.
Sukupuoli: Uros. ♂
Ikä: Nuori.
Laji, rotu: Koira, sekarotuinen (huskya).
Ruumiin koko: Säkä n. 50cm, hintelä.

Ulkonäkö:

Halla on laiha ja hento nuori uros. Sen turkki on kadulla asumisen seurauksena hieman takussa, ja sen yleisolemus on heikko ja hintelä. Se kantaa häntäänsä yleensä hieman jalkojen välissä, eikä koskaan nosta sitä selkälinjan yläpuolelle. Se myös pitää korviaan useimmiten luimussa.

Hallan turkki on valkoinen mustin kuvioin, ja sillä on monisävyiset ruskeat silmät.

Luonne ja käyttäytyminen:

Klikkaa suuremmaksi!

Halla on alistunut ja lannistunut nuori uros. Sen ainoa kunnollinen sosiaalinen kontakti on sen äiti, mikä ei ole paljoa tyhjää parempi. Halla asuu kadulla, vieraillen päivittäin äitinsä luona. Hallan käsitys äiti lapsi-suhteesta on täysin vääristynyt, ja tämä antaa äitinsä kontrolloida itseään täysin. Se on saanut Hallan uskomaan että jos tämä ei toimi täysin kuten hänen äitinsä tahtoo, se tarkoittaisi ettei Halla rakasta tätä. Deluna on myös painottanut että oman äidin rakastaminen on ehdottoman tärkeää, äiti on tärkein asia pennun elämässä.

Mutta Halla nimenomaan rakastaa äitiään kovasti ja sen takia tekeekin mitä tämä tahtoo, vaikka se olisikin seksuaalista. Se on pikkuhiljaa ruvennut tajuamaan että sen ja äitinsä suhteessa on jotain outoa, muttei uskalla kunnolla kyseenalaistaa sitä - äidin oppi on ainoa mitä sillä on koskaan ollut. Halla ei tahdo menettää perheenjäsentään, joten se ei uskalla sanoa missään vastaan eikä edes tahdo kunnolla pohtia onko tilanteessa jotain väärää. Vaikka kyllä siinä on!

Vaikka Hallan ja tämän äidin suhde on fyysinen, ei Halla koskaan ole rakastanut tätä muutoin kuin perheenjäsenenä ja onkin yleensä vastahakoinen (muttei silti väitä vastaan). Se ei kuitenkaan ymmärrä että normaalit perheet eivät toimi näin.

Sukupuu ja perhesiteet

Isä: Nimi ei tiedossa.
Äiti: Deluna.

Halla ja hänen sisaruksensa syntyivät vahinkopentueena. Delunan omistajat päättivät myydä pennut kun ne olisivat tarpeeksi vanhoja luovutettaviksi. Halla oli aina äitinsä suosikki ja tämä kiintyi pentuunsa liikaakin. Kun pennuille alettiin etsiä uusia koteja, auttoi Deluna Hallan takapihan aidan yli ja käski tämän asua kadulla äidin lähellä. Ja niin Halla on tähän asti tehnyt.

Delunan liiallinen kiintymys kasvoi holhoamisesta pian siihen, että Halla ei saanut lähteä mihinkään ilmoittamatta ensin äidilleen, ei vaikka tämä oli jo tarpeeksi vanha kulkemaan omillaan. Lopulta näiden kahden suhde muuttui fyysiseksi, ja Deluna alkoi hyväksikäyttää poikaansa. Usein tämä liittyi siihen, että Deluna halusi fyysistä todistetta siitä että tämä oli Hallalle tärkeä. "Etkö rakasta äitiä?" on yleinen fraasi, samoin kuin vaatimukset että Hollan pitää todistaa asia, kun tämä vastaa kysymykseen myönteisesti.

Trivia

- Hallan silmäkuvioiden on tarkoitus muistuttaa kyyneleitä.
- Idea Hallaan tuli dokumentista jonka katsoin.
- Halusin myös nimenomaan tehdä naisen hyväksikäyttämässä poikaa.

Suhteet muihin hahmoihin


Deluna

Deluna on Hallan äiti, joka käyttää poikaansa fyysisesti ja henkisesti hyväksi. Se pitää Hallaa tiukasti otteessa tassunsa alla.

► Kuvagalleria ◄