Etusivu - Hahmot - Kategoriat - Kokoelma - Vieraskirja

← Edellinen

Keiki

Klikkaa hahmon kuvaa profiilikuvaa varten.

Perustiedot:

Nimi: Keiki.
Sukupuoli: Uros. ♂
Ikä: Nuori aikuinen
Laji, rotu: Koira, sekarotuinen.
Ruumiin koko: Normaali.

Ulkonäkö:

Keiki on hyväkuntoinen ja vahva uros. Se on valinnut aseekseen köyden millä se kuristaa ja hirttää vihollisia. Tämä on varsin hankala tekniikka, mutta Keiki on mestari köyden käsittelyssä. Saadessaan tehdä tehtäviä Kairan kanssa, vihollisia on tuplasti helpompi hirttää, kiitos Kairan joka osaa kiivetä puissa.

Keikillä on hiekanvärinen turkki valkoisin ja hieman tummemmansävyisin laikuin. Sillä on pienehkö otsaharjas, puolilupat korvat sekä ruskeat silmät ja polkuanturat. Keikin häntä on ohut ja lyhytkarvainen.

Luonne ja käyttäytyminen:

Keiki on hiljainen luonne, eikä yleensä puhu ellei asia ole sanomisen arvoista. Kommunikaation puutteen vuoksi Keikiä ei yleensä määrätä muiden pariksi, vaan se tekee tehtävät joko yksin, tai isommassa ryhmässä. Klaaninjohtajan mielestä tämä ei kuitenkaan ole huono ominaisuus, vaan tämän mielestä on parempi antaa Keikin itsenäisyyden toimia klaanin etuna, kuin yrittää väkisin pakottaa tämä toimimaan tavalla, mikä ei ole sille luonnollista.

Keiki on ylipäätänsäkin Klaanissa arvostettu koira, eikä sen luonnetta pidetä lainkaan negatiivisena ominaisuutena. Klaanilaiset näkevät tämän hiljaisen vakavana hahmona, joka haluaa keskittyä tekemään osuutensa Klaanin puolesta. Keiki on Kairan ja Mantan kanssa melko hyvissä väleissä, ja Kaira onkin ainoa klaanilainen kenen kanssa uros tekee varsinaista yhteistyötä taisteluiden lomassa.

Sukupuu ja perhesiteet

Isä: Nimi ei tiedossa.
Äiti: Nimi ei tiedossa.
Velipuoli: Luka.

Luka ja Keiki ovat velipuolia, mutta kumpikaan ei ole tietoinen tästä asiasta. Heillä on sama äiti, eri isät. Näiden äiti viis veisasi pennuistaan, joten molemmat jäivät isiensä hoiviin. Keikin isä oli vakava, tunnollinen klaanilainen, Lukan taas luonnevikainen ja väkivaltainen.

Trivia

- Keikin nimi on inside-vitsi sisarusteni kanssa.

Suhteet muihin hahmoihin


Kaira

Kaira on yksi Keikin klaanitovereista. He tulevat melko hyvin toimeen keskenään, ja Kairasta on apua köyden käsittelyssä taisteluissa.


Kisme

Keiki ja Kisme asuvat samassa klaanissa. Epäsosiaalisehkon luonteensa takia Keiki on päässyt melko vähällä Kismen retostelusta.


Luka

Luka on Keikin velipuoli. Kumpikaan ei ole asiasta tietoinen, ja sattuvat taistelemaan eri puolilla.

► Kuvagalleria ◄