Etusivu - Hahmot - Kategoriat - Kokoelma - Vieraskirja

← Edellinen

Kisme

Klikkaa hahmon kuvaa profiilikuvaa varten.

Perustiedot:

Nimi: Kisme.
Sukupuoli: Uros. ♂
Ikä: Nuori aikuinen
Laji, rotu: Koira, sekarotuinen.
Ruumiin koko: Normaali.

Ulkonäkö:

Kisme on ruumiinrakenteeltaan ja -kooltaan varsin keskiluokkaa. Sen kunto on kuitenkin jo nuorena aloitetun koulutuksen seurauksena erittäin hyvä, vaikkei Kisme osaakaan käyttää tätä etua hyväksi. Sen turkki on punertava valkoisin kuvioin, ja sillä on ohuehko eikä erityisen tuuhea häntä. Uroksen silmät ovat hyvin kapeat, ja lievästi ylöspäin kaartuvat. Ne ovat myös täysin valkoiset.

Kaulassaan Kismellä on harmaa kantolaukku, jossa se pitää milloin mitäkin käyttöesineitä, aseita tai ruokaa.

Luonne ja käyttäytyminen:

Klikkaa suuremmaksi!Kisme on täydellinen. Se on paras kaikessa mitä se tekee, ja muiden tulisi olla kiitollisia jos heidät siunataan hänen loistavalla seurallaan. Hän on klaaninsa ilo ja ylpeys, ja onkin paras shinobi mitä he ovat ikinä kouluttaneet... tai tätä mieltä Kisme ainakin itse on.

Todellisuudessa Kisme on klaanissaan muiden mielestä erityisen epämielyttävä tuttavuus. Se on itseriittoisin koira mitä monikaan klaanin jäsen on koskaan tavannut. Se on äärimmäisen narsistinen ja kokee olevansa muiden yläpuolella. Todellisuudessa Kisme kuitenkin on laiska, töykeä ja ehdottoman hyödytön. Koska se kokee olevansa jo valmiiksi paras kaikessa, ei se viitsi edes tosissaan yrittää - ja näin ollen lähes poikkeuksetta myös hoitaa tehtävänsä surkeasti.

Kismen narsismia pahentaa tämän klaanin myötäilevä käyttäytyminen. Kisme ei vain luule olevansa paras - sen klaanitoverit antavat sen luulla niin. Kismellä on nimittäin kyky oppia ja tietää asioita uskomatonta tahtia. Tämän kyvyn aktivoitumisen ehto on kuitenkin tietoisuus sen olemassaolosta, ja Kismehän ei kyvystään tiedä. Tämän klaani tietää että "ylempi tietoisuus" olisi Kismen kaltaisen koiran hallussa tuhoisaa. Sen vuoksi ne joutuvat turvautumaan valehteluun ja esittämiseen, vakuuttaen Kismelle että se todellakin on yhtä hyvä kuin se kuvittelee, ettei sille tulisi tarvetta etsiä keinoja parantaa asemaansa yhä enemmän.

Saatuaan selville klaaninsa petoksen, Kisme muuttuu katkeraksi ja kuten tämän klaani pelkäsi, aktivoi oman kykynsä. Ylemmässä tietoisuudessa on kuitenkin oma ongelmansa. Opittuaan jotain, Kisme ei enää pysty unohtamaan sitä. Mitä enemmän aikaa kuluu, sitä enemmän ja nopeammin uutta tietoa alkaa pakkaantumaan Kismen päähän, saaden sen hitaasti sekoamaan. Lopulta se romahtaa täysin hermoraunioksi, yrittäen epätoivoisesti lievittää ylitsevuotavaa tietoa kirjoittamalla sitä pakonomaisesti asuttamansa luolaston seinille. Se ei kuitenkaan auta.

Trivia

- Kismen nimi tarkoittaa luuseria (kieltä en muista).

Suhteet muihin hahmoihin


Luka

Kisme kasaa katkerana pienen joukon koiria kostamaan klaanilleen nöyryytyksensä. Luka on yksi näistä koirista, ja siitä tulee myös Kismen läheisin "alamainen". Luka todistaa ensisijaisena Kismen sekoamista, ja koittaa kannustaa tätä jaksamaan loppuun asti.

► Kuvagalleria ◄