Etusivu - Hahmot - Kategoriat - Kokoelma - Vieraskirja

← Edellinen

Landre

Klikkaa hahmon kuvaa profiilikuvaa varten.

Perustiedot:

Nimi: Landre.
Sukupuoli: Uros. ♂
Ikä: Aikuinen, kuollut.
Rotu, laji: Lohikäärme.
Ruumiin koko: Normaali, laiha.

Ulkonäkö:

Ruumiinrakenteeltaan Landre on melko laiha. Sen sinertävät silmät ovat veden takia sumeat ja lasittuneet. Suomut tällä ovat pienehköt, väriltään vaalean vihreitä lisänään suuremmat, tummemmanvihreät laatat. Landre on jatkuvasti märkä sekä omaa keuhkot jotka ovat täynnä vettä, joten joskus puhuessaan tai hengittäessään tämä saattaa sylkeä vettä. Etujaloissa sinnä kolme varvasta, takajaloissa taas neljä. Päälaella kaksi metallisenomaista piikkiä, hännän tyvessä kolme. Landren siivet ovat ohuet ja läpinäkyvähköt, eikä niillä voi lentää. Niistä on korkeintaan hyvin pientä apua liitämisessä, mutta sekin etu on lähes olematon.

Landre saattaa usein näyttää väsyneeltä, koska kuollessaan Landre oli täysin uupunut uimisen ja räpiköinnin takia.

Luonne ja käyttäytyminen:

Landre on hiljainen ja rauhallinen. Se yrittää ratkaista mahdolliset kärhämät ja ongelmatilanteet puhumalla voimankäytön sijasta, mutta ei anna muiden polkea itseään jalkoihinsa. Landre osaa pitää päänsä kylmänä hankalissakin tilanteissa, ja tuntuu omaavan lähes loputtoman kärsivällisyyden. Uros pitää erittäin paljon seurasta ja nauttii voidessaan kunnolla keskustella jonkun kanssa. Ei kovinkaan aggressiivinen, mutta ei kuitenkaan anna muiden polkea itseään jalkoihinsa. Usein uupuneen oloinen, vaikkei oikeasti edes ole väsynyt.

Landren oli tarkoitus etsiä itselleen oma reviiri pohjoisesta ja siirtyä sinne asumaan. Tämä matka ei kuitenkaan koskaan päässyt päätökseensä, sillä Landre hukkui ylittäessään suurehkoa järveä. Tämä ei kuoltuaan tajunnut kävellä kohti valoa tuonpuoleiseen, vaan joutui sen sijaan Limboon.

Trivia

- Landre oli hahmona Kuolemattomat-improssa.
- Landren nimi tulee sanasta lande.

► Kuvagalleria ◄