Etusivu - Hahmot - Kategoriat - Kokoelma - Vieraskirja

← Edellinen

Loop de Loop

Klikkaa hahmon kuvaa profiilikuvaa varten.

Perustiedot:

Nimi: Loop de Loop.
Kutsumanimet: Loop, Loopie.
Sukupuoli: Uros. ♀
Ikä: Aikuinen.
Laji, rotu: Koira, sekarotuinen (saksanpaimenkoira & collie).
Ruumiin koko: Noin saksanpaimenkoiran kokoinen.

Ulkonäkö:

Loopin turkki on hiekänvärinen harmailla ja tummanharmailla kuvioilla. Tummat erikokoiset laikut värittävät Loopin selkää. Sen nenä on vaaleanpunainen, ja silmät keltaisit oranssein sävähtein. Polkuanturat tällä ovat hiekan väriset, samaa sävyä kuin turkki.

Loop de Loopin häntä on yleensä kiertynyt tämän selän ympäri, ja se on varsin tuuhea. Kaulassaan se kantaa riipusta, johon on kiinnitetty loitsulappu.

Luonne ja käyttäytyminen:

Loop on rento ja hyväntuulinen koira. Se nauttii matkustelusta, eikä edes tämän kirous ole saanut tätä pysymään aloillaan, vaikka Loop vältteleekin liian avaria paikkoja putoamisen pelossa. Mutta edes kirous ei ole lannistanut tätä, vaan Loop suhtautuu tilanteeseensa niin positiivisesti kuin se voi, samalla etsien keinoa vapautua kirouksestaan. Loop de Loop on sosiaalinen ja se on tuttu näky eri puolella maata, omaten monia ystäviä useista eri laumoista.

Sukupuu ja perhesiteet

Isä: Nimi ei tiedossa.
Äiti: Nimi ei tiedossa.

Sisko: Alley Oop.

Loopilla on hyvät välit siskoonsa, joskin he tapaavat melko harvoin Loopin reissurikkaan luonteen vuoksi. Loop kuitenkin vierailee siskonsa luona silloin tällöin.

Trivia

- Loopin nimi voi meinata vuoristoratojen silmukoita.
- Loopin ylle on langetettu kirous, mikä muuttaa tämän painovoiman sivuttaiseksi. Sen kaulassa roikkuva loitsulappu pitää kirouksen kurissa ja tämän painovoiman normaalina.

Suhteet muihin hahmoihin


Yaku

Yaku auttaa Loopia tämän kirouksen poistamisessa, ja toimii tämän matkaseurana.Lobo

Loop pitää Loboa ystävänään, mutta tunne ei ole molemminpuoleinen. Lobo käyttää Loopia omien tavoitteidensa saavuttamiseksi.Alley Oop

Alley on Loopin isosisko.► Kuvagalleria ◄