Etusivu - Hahmot - Kategoriat - Kokoelma - Vieraskirja

← Edellinen

Luka

Klikkaa hahmon kuvaa profiilikuvaa varten.

Perustiedot:

Nimi: Luka.
Sukupuoli: Uros. ♂
Ikä: Nuori -> Aikuinen
Laji, rotu: Koira, sekarotuinen.
Ruumiin koko: Pienehkö.

Ulkonäkö:

Fyysinen voima ei koskaan ole ollut Lukan vahvuuksia. Se on pienikokoinen ja hintelä vaikka sillä on varsin hyvä yleiskunto ja erinomainen kestävyys. Lukaa sorrutaan usein aliarvioimaan ulkonäkönsä vuoksi, mikä on yleensä kohtalokasta. Lukalla on lyhyt hiekanruskea turkki ja täysin mustat puolilupat korvat. Sen kaulassa on maastopanta. Aikoinaan pantaa asutti Demoni.

Tämä demoni pystyi muuttamaan Lukan kaulapannan sirppiaseeksi, ja se kykeni jopa antamaan itselleen koiran ulkomuodon. Luka joutuu kuitenkin korvaamaan puuttuvan massan omasta elinvoimastaan ja etenkin demonin koiramuodon ylläpitäminen käy nopeasti todella raskaaksi.

Lukalla on ruskeat silmät ja polkuanturat.

Luonne ja käyttäytyminen:

Monen mielestä Lukalla on epämiellyttävä luonne. Se sanoo mielipiteensä liiankin suoraan, ja saattaa vaikuttaa töykeältä. Ilkeä Luka ei kuitenkaan ole, eikä tahdo aiheuttaa kenellekään pahaa mieltä elleivät ne sitä tämän mielestä ansaitse. Jos Luka on sitä mieltä että joku itse asiassa ansaitseekin, alkaa piikittely ja nälviminen. Luka harvemmin häviää sanallisissa riidoissa ylimielisen asenteensa ja vikkelän kielen vuoksi.

Luka ei piittaa seurasta. Panta ja Kompi ovat säännön vahvistavia poikkeuksia - heidän seurassaan Luka jaksaa ja tahtookin olla. Kun Lukan käskettiin lähteä Sanjiuksen laumasta, tälle oli vaikeinta jättää Kompi. Myöhemmin Luka palaakin katsomaan miten tämän ystävä voi.

Aluksi tappaminen tuottaa Lukalle vaikeuksia sekä henkisesti että fyysisesti - sen on vaikea katsoa ruumista oksentamatta. Ajan kanssa se kuitenkin tottuu ja turtuu tappamiseen. Luka ei missään vaiheessa ala nauttia tappamisesta ja tekee sitä vain Pantan käskiessä. Silläkin on kuitenkin omat rajansa. Se ei koskaan suostuisi tappamaan pentua tai ketään joka ei pystyisi pistämään vastaan. Kaikeksi onneksi Panta ei kertaakaan vaadi moista.

Jouduttuaan erilleen Pantasta Luka asettuu aloilleen yksin. Se ei koskaan palaa Sanjiuksen laumaan, eikä ole tietoa onko se Kompiin yhteydessä. Yksin olemisen ja vanhenemisen myötä Lukan pistävä luonne muuttuu leppoisammaksi. Tämä viihtyy yhä edelleen parhaiten yksin eikä kummemmin halua seuraa, mutta tämä on paljon kohteliaampi. Devialle ja Rondollekin tämä kertoo vapaaehtoisesti itsestään ja Pantasta.

Sukupuu ja perhesiteet

Isä: Nimi ei tiedossa.
Äiti: Nimi ei tiedossa.

Luka ei koskaan tuntenut äitiään, ja tämä asui kahdestaan isänsä kanssa ulkokoirina. Lukan isä oli hyvin väkivaltainen ja pahoinpiteli poikaansa säännöllisesti. Panta aiheuttaa Lukan isän kuoleman, minkä vuoksi tämä kokee olevansa kiitollisuudenvelassa ja suostuu tekemään kaiken mitä tämä pyytää, mukaanlukien kotoaan karkaamisen ja myöntymisen siihen että Pantan riivaa tämän kaulapannan.

Trivia

- Luka on hahmoistani se, kuka on useimmissa projekteissa mukana.
- Yhteensä se on mukana viidessä eri tarinassa.

Suhteet muihin hahmoihin


Rondo

Devia ja Rondo tulevat tapaamaan Lukaa kuultuaan huhun siitä miten tämä on joskus kaveerannut demonin kanssa. Luka antaa kaksikolle neuvoja, miten heidän kannattaisi toimia.


Devia

Devia ja Rondo tulevat tapaamaan Lukaa kuultuaan huhun siitä miten tämä on joskus kaveerannut demonin kanssa. Luka antaa kaksikolle neuvoja, miten heidän kannattaisi toimia.

► Kuvagalleria ◄