Etusivu - Hahmot - Kategoriat - Kokoelma - Vieraskirja

← Edellinen

Romdeo

Klikkaa hahmon kuvaa profiilikuvaa varten.

Perustiedot:

Nimi: Romdeo.
Sukupuoli: Uros. ♂
Ikä: Nuori.
Laji, rotu: Koira.
Ruumiin koko: Pienehkö.

Ulkonäkö:

Romdeo on pienikokoinen nuori koira, jonka fyysinen kunto ei ole missään suhteessa erityisen hyvä. Sillä on vihertävänharmaa, melko monipuolisesti kuvioitu turkki, ja se kantaa otsaharjasta. Romdeon häntä on ohuehko ja nousee harvoin tämän selän yläpuolelle. Sen kirsu ja polkuanturat ovat tummanruskeat.

Silmät Romdeolla ovat eriväriset, vasemmalla tummansininen, oikealla tummanruskea. Romdeolla on myös kaulapanta, jonka Kompi tosin myöhemmin repii irti.

Luonne ja käyttäytyminen:

Romdeo oli iloinen ja utelias pentu ennen Mikun kuolemaa. Tämän jälkeen se sulkeutui kuoreensa, etenkin joutuessaan elämään ystävänsä kuolemaan johtaneen lauman seurassa. Kaiken lisäksi Romdeo laitetaan Kompin, Mikun murhaajan vastuulle.

Uteliaisuus ei kuitenkaan koskaan kadonnut, Romdeosta vain tuli paljon pelokkaampi näyttämään minkäänlaisia tunteita pelon ja apatian lisäksi, varsinkaan susien seurassa. Kuukausien kuluessa tämä alkaa kuitenkin väkisinkin tottua lauman elämään, ja alkaa jopa ystävystyä osan kanssa. Tämä kuitenkin johtaa siihen, että Romdeo kamppailee jatkuvasti itseään vastaan, miettien onko oikein välittää susista jotka tappoivat hänen ystävänsä, vai koittaa nähdä asiat niiden kannalta.

Loppujen lopuksi Romdeo luovuttaa, ja hyväksyy positiiviset tunteensa osaa susita kohtaan. Kuitenkin susien päästäessä tämän vihdoin omaan kotiinsa, se ei ikävöi niitä tai elämää niiden kanssa. Lupen tultua tapaamaan tätä kertoakseen Kompin, Sanjiuksen ja Anran kuolemasta, hyväksyy Romdeo asian nopeasti ja melko kivuttomasti. Surua se tuntee yllättävän vähän verrattuna Mikun kuolemaan.

Suhteet muihin hahmoihin


Miku

Miku ol isovelimäinen hahmo Romdeolle, ja opetti tälle lammasten paimentamisen perusteita. Romdeo ajatteli Mikua usein tämän kuoleman jälkeen.


Kompi

Romdeo laitetaan Kompin vastuulle, kun tämä pakotetaan seuraamaan näiden lauman elämää. Romdeo ei tiedä mitä ajatella Kompista, tämän ollessa erittäin kiltti ja huomaavainen, mutta samalla se on Mikun murhaaja.


Sanjius

Sanjius on sen lauman johtaja, jonka mukaan Romdeo joutuu lähtemään. Sanjius on myös se, joka käskyttää muut ottamaan Romdeon väkisin näiden mukaan, koska sitä suututti tämän vääristynyt mielikuva susista ja niiden motiiveista.

► Kuvagalleria ◄