Etusivu - Hahmot - Kategoriat - Kokoelma - Vieraskirja

← Edellinen

Romi

Klikkaa hahmon kuvaa profiilikuvaa varten.

Perustiedot:

Nimi: Romi.
Sukupuoli: Uros. ♂
Ikä: Nuori.
Rotu, laji: Koira.
Ruumiin koko: Normaali.

Ulkonäkö:

Romi on rakenteeltaan varsin keskiverto, lukuunottamatta tämän suurehkoja tassuja. Isohko jalkavarustus ei kuitenkaan tee Romista sen kömpelömpää kuin muut, vaan sillä on päin vastoin melko hyvät jalkavoimat, hieman hennomman aikuisen veroiset. Romilla on punertava turkki mustin kuvioin, sekä sivulle kaartuvat, puolilupat korvat. Sen polkuanturat ovat mustat, lukuunottamatta mustalla kuvioitua tassua, jonka antura on päinvastoin punainen. Silmät tällä on siniset.

Romilla on tapana kantaa häntäänsä hyvin lievästi kaarella selkärajan yläpuolella.

Luonne ja käyttäytyminen:

Romi on kansikuvamainen kiltti poika, ja Devian paras ystävä. Se vietti Devian kanssa aikaa lähes päivittäin, ennen kuin tämä lähti Rondon matkaan. Devia ei missään vaiheessa ehtinyt tai tajunnut sanoa Romille jäähyväisiä, ja vuosia erossa oltuaan kumpikaan ei osaa enää suhtautua toiseen samalla lämmöllä ja läheisyydellä kuin ennen.

Kun Devia vielä kuitenkin asui näiden kotilaumassa, oli kaksikko lähes erottamaton. Romi auttoi Deviaa mielellään parantajaoppilaan tehtävissä, jopa silloin kun tehtävät olivat vähemmän mielekkäitä. Romilla oli alusta asti paljon potentiaalia olla suosittu ystävä nuorten koirien keskuudessa, mutta outolintu Devian parhaana ystävänä myös se joutui lauman muusta nuorisosta hieman erilleen. Devian lähdettyä Romi kuitenkin joutuu (tai kenties pääsee?) tutustumaan muuhun ikäiseensä seuraan, ja kerääkin ympärilleen varsin ihailtavan kokoisen kaveriporukan.

Trivia

- Romin ulkonäkö ja nimi perustuu Rami Detrahiin.

Suhteet muihin hahmoihin


Devia

Devia oli Romin paras ystävä sillon kun tämä vielä asui kotilaumassaan vakituisesti. Devia joutui lähtemään matkalleen niin yllättäen, ettei tämä ehtinyt sanomaan Romille edes jäähyväisiä.

► Kuvagalleria ◄