Etusivu - Hahmot - Kategoriat - Kokoelma - Vieraskirja

← Edellinen

Rondo

Klikkaa hahmon kuvaa profiilikuvaa varten.

Perustiedot:

Nimi: Rondo.
Sukupuoli: Uros. ♂
Ikä: Tuntematon.
Laji, rotu: Susi / Sielunsyöjä.
Ruumiin koko: Kookas.

Ulkonäkö:

Rondo on isokokoinen ja vahva susi. Se pystyy hyppäämään varsin pitkälle ja korkealle, ja se kykeenee myös loikkimaan puiden matalimmille oksille tarpeen tullen. Varsinaista puissa kiipeämisen taitoa sillä ei ole, joten alimmaisia oksia ylemmäs se harvemin etenee. Rondo joutuu myös usein tappeluihin, ja onkin tällä saralla varsin kokenut. Niin syviä taisteluarpia uros ei ole saanut, että ne paksun turkin alta mihinkään erottuisivat.

Rondon turkki on tasaharmaa ja sillä vaaleankeltaiset silmät. Kaukaa katsottuna ne näyttävät jopa hieman harmailta.

Luonne ja käyttäytyminen:

© Tydii Rondo on vaitelias ja omissa oloissaan viihtyvä. Se oleskeli Devian kotilaumassa pitääkseen tätä silmällä etäältä, mutta se ei koskaan ollut pidetty. Susia katsottiin yleensä pahalla, ja Viper olikin ainoa syy minkä takia tämä edes sai liittyä. Jopa Devia oli kuullut Rondosta ikäviä huhuja - mistä yksikään ei luonnollisesti ollut totta. Vaikka Rondo on melko välinpitämätön muuta kuin Deviaa kohtaan, sitä voisi kuvailla jopa lempeäksi, jos sitä vain uskaltaisi lähestyä.

Devialle Rondo on äärettömän kiitollinen ja kokee, että on tämän ansiota että Rondo edes saa elää maan päällä nykyisessä ruumiissaan. Vaikka Rondo vakuuttaa Devialle pitävänsä elämisestä, tuntuu silti että sen elämä pyörii pelkästään Devian ympärillä, jopa ennen kuin niiden on lähdettävä yhdessä matkaan. Susi on itsekin tietoinen tästä, muttei välitä - jos tilanne tuntuu sen mielestä hyvältä, miksi mennä varta vasten muuttamaan sitä?

Rondo kokee että Devia inhoaa tätä. Onhan sen syytä että Devian oli lähdettävä laumastaan ja että se yritetään tappaa jatkuvasti. Rondo poteekin tästä äärimmäistä syyllisyyttä ja vajoaakin välillä miettimään olisiko parempi, jos tätä ei olisi. Kuolla Rondo ei kuitenkaan suostu, sillä kuten sanottu, se pitää elämästä. Tämä onkin ehkä ainoa itsekäs ja Deviaan liittymätön toive ja ajatus, mikä Rondolla on.

Sielunsyöjä

Täydelliseksi sielunsyöjäksi Rondo ei voi nykyisessä ruumiissaan enää muuttua, mutta Devia pystyy muuttamaan tämän osittaiseksi sielunsyöjäksi joko omalla tahdollaan (ja kovalla työllä), tai sitten yksinkertaisemmalla tavalla - kuolemalla. Sielunsyöjä-muodossa Rondo muuttuu ikäänkuin visuaaliseksi muodoksi sielustaan. Rondon sielu on sielunsyömisen ajalta musta, ja se pyrkii kohti taivasta kuten kuolleiden vastaavat. Mutta koska Rondon sielu on sidottu Devian sieluun, tämän sielu pysyy maan päällä tässäkin muodossa.

Kun Rondo on sielunsyöjä, se ei osaa ajatella. Yleensä se yrittää automaattisesti lähettää kaikki lähellä olevat sielut taivaaseen - toisin sanoen se yrittää tappaa kaikki lähellä olijat Deviaa lukuunottamatta. Myöhemmin Devia oppii ajattelemaan Rondon puolesta tässä tilassa. Rondon itsensä mukaan Devia on tämän "Järki ja moraali".

Suhteet muihin hahmoihin


Devia

Rondon ja Devian sielut sidottiin yhteen kun susi sai nykyisen ruumiinsa. Rondo liittyi Devian kotilaumaan varmistaakseen että tällä on kaikki hyvin. Myöhemmin ne joutuvat yhdessä lähtemään laumasta koska joukko muita entisiä sielunsyöjiä tahtoo tappaa Devian vapauttaakseen Rondon sielunsyöjä-muodon pysyvästi.

Devia on Rondon elämän tärkein henkilö.Luka

Rondo vie Devian tapaamaan Lukaa kuultuaan huhuja että tämä on liikkunut aikoinaan demonin kanssa. Luka antaa molemmille neuvoja omien kokemuksiensa pohjalta.


► Kuvagalleria ◄