Etusivu - Hahmot - Kategoriat - Kokoelma - Vieraskirja

← Edellinen

Willy

Klikkaa hahmon kuvaa profiilikuvaa varten.

Perustiedot:

Nimi: Willy.
Sukupuoli: Uros. ♂
Ikä: Aikuinen.
Laji, rotu: Koiraa ja sutta.
Ruumiin koko: Normaali.

Ulkonäkö:

Willy on solakka ja itsevarma uros jolla on sinertävä turkki hiukan tummemmilla kuvioilla. Sen häntä on lyhyehkö, ja sen otsaa koristaa harjas. Korvat ovat tuuheat ja lupat.

Willyn silmät ja nenä ovat ruskeat.

Luonne ja käyttäytyminen:

Willy on sosiaalinen ja lempeä uros, joka onkin kotikulmillaan varsin pidetty. Lauman suuren koon vuoksi Willyllä on myös iso määrä ystäviä, ja se viihtyykin yleensä isommassa porukassa. Se ihannoi kotilaumansa johtajia ja kokee asuvansa parhaassa mahdollisessa laumassa.

Vaikka Willy nauttii sosiaalisesta kanssakäymisestä, se on itse asiassa varsin ujo ensituttavuuksia tehdessään - etenkin jos se joutuu hoitamaan tilanteen yksin. Se on tottunut siihen että sillä on ystäviä pitämässä keskustelun sujuvana ja epäkiusallisena. Alkujännityksen kaikottua tämä kuitenkin lämpenee tuntemattomammillekin henkilöille suhteellisen nopeasti, varsinkin jos nämä ovat itsekin puheliasta sorttia.

Sukupuu ja perhesiteet

Isä: Nimi ei tiedossa.
Äiti: Nimi ei tiedossa.

Puoliso: Sofia.

Willyn läheisin perheenjäsen on tämän seurustelukumppani Sofia. Willy ja Sofia ovat eräänlaisessa etäsuhteessa, sillä ne asuvat eri laumoissa. Tämä pienehkö koiraporukka jossa Sofiakin on osallisena, on oikein hyvissä väleissä Willyn kotilauman kanssa. Tämän takia kaksikko näkeekin toisiaan usein - vaan Willyn mielestä ei tarpeeksi usein. Se haluaisi että Sofia liittyisi tähän hänen asuttamaansa isompaan laumaan. Sofia kuitenkin viihtyy pienessä ja tutussa porukassa mikä heillä on kasassa, eikä tahdo muuttaa. Tämä aiheuttaa välillä kinaa ja harmia kaksikon välille, vaikka muutoin niiden suhde on varsin hyvällä mallilla.

Willy on etäistä sukua Loivalle ja Kompille.

Trivia

- Katsoin Willyä suunnitellessani elokuvaa Free Willy. Siitä hahmo saikin nimensä.
- Willy suunniteltiin varta vasten Sofian pariksi.
- Ennen Willyä Sofian kanssa seurusteli Vaakun omistama Gavin.

Suhteet muihin hahmoihin

© Tydii
Sofia

Sofia on Willyn tyttöystävä. Ne asuvat eri laumoissa, mutta kuitenkin näkevät toisiaan säännöllisesti, ja heidän suhteensa on tasaisella pohjalla. Sofian omistaa Tydii.Alley Oop

Alley ja Willy asuvat samassa laumassa. Lauma on kuitenkin iso joten he eivät näe toisiaan kovinkaan usein, eivätkä he ole kummemmin tekemisissä toistensa kanssa.Kompi

Willy on Kompin pikkuserkku. He eivät kuitenkaan ole tekemisissä toistensa kanssa.Loiva

Willy on Loivan pikkuserkku. He eivät kuitenkaan ole tekemisissä toistensa kanssa.► Kuvagalleria ◄