Etusivu - Hahmot - Kategoriat - Kokoelma - Vieraskirja

← Edellinen

Yaku

Klikkaa hahmon kuvaa profiilikuvaa varten.

Perustiedot:

Nimi: Yaku.
Sukupuoli: Uros. ♂
Ikä: Aikuinen.
Laji, rotu: Tuntematon.
Ruumiin koko: Normaali, laiha.

Ulkonäkö:

Yakun turkki on musta valkoisin kuvioin. Sen silmien ympärillä on valkoiset kuviot, ja selässään sillä on kolme valkoista raitaa. Yakun silmät ovat täysin mustat, joidenkin mielestä ne muistuttavat haiden silmiä.

Sillä on useimmiten jonkinmoinen hymy tai virne naamalla, ja sen läsnäolo saattaa aiheuttaa epämukavuutta.

Yaku pystyy sukeltamaan ja matkustamaan varjoissa.

Luonne ja käyttäytyminen:

Klikkaa suuremmaksi! Yaku vaikuttaa luihulta ja epämielyttävältä tuttavalta, mutta se on oikeasti varsin kiltti ja avulias persoona. Sitä ei kuitenkaan haittaa muiden pelko ja epäluulo minkä tämän ulkonäkö ja varjoihin sukeltelu aiheuttaa - Päinvastoin, se on Yakun mielestä varsin huvittavaa ja se saattaakin pelotella toisia tahallaan. Pahantahtoinen se ei kuitenkaan missään nimessä ole.

Yaku on alusta alkaen osannut varjosukeltaa, eikä osaa oikein selittää mistä tai miten se on kykynsä saanut. Se pystyy tahtoessaan vetämään muita mukanaan varjoihin. Varjoihin upotettu ei kykene näkemään mitään eikä hengittämään. Varjoissa oleminen tuntuu myös hyytävän kylmältä. Yaku taas pystyy hengittämään normaalisti, ja kokee varjojen kylmyydenkin paljon lievempänä.

Yaku ei mielellään kerro itsestään tai perhetaustoistaan muille. Se pitää omat asiat omana tietonaan, eikä vastaavasti utele muiden taustoja. Useimmiten Yakun pystyykin tuntemaan vain varsin pintapuolisesti tämän hymyn ja humorististen letkautusten kautta, varsinaista itseään tämä ei toisille näytä.

Sukupuu ja perhesiteet

Isä: Ei tiedossa.
Äiti: Ei tiedossa.

Yaku ei kerro perheestään tai omasta taustoistaan, joten ei ole tietoa ketkä tämän vanhemmat ovat - ja onko heitä edes ollut koskaan olemassa.

Suhteet muihin hahmoihin


Loop de Loop

Loop tulee pyytämään Yakulta apua kirouksensa murtamiseen. Yaku suostuu auttamaan ja lupaa opastaa tämän paikkaan, missä kirous voidaan kumota.

► Kuvagalleria ◄