◈ Tervetuloa!

Elettyään lähes koko elämänsä korruptoituneen, väkivaltaisen johdon alaisena, pieni ryhmä koiria päättää muodostaa salaisen vastarintaliikkeen, tarkoituksenaan kaapata valta ja tuoda alueelle oikeutta ja rauhanomaista johtamista. Vastarintaan kuuluminen on riskialtista, sillä nykyiset johtajat rankaisevat pettureita ankaralla kädellä.

Kapina-improsarjakuvan aloitti Detrah 08.08.2013. Sivusto päivittyy vähintään kerran kahdessa viikossa, ellei viivästyksiä ilmene. Päivityksistä vastaa Kawamaru.

» Vanhat otsikkokuvat löydät täältä.

Tekstejä tai kuvia ei saa kopioida luvatta!

Toivottavasti viihdyt!

» Uusin päivitys: 21.02.2018

Sivu sarjakuvaa!

Tässä oli pientä säätöä sivujen kanssa, joten päivitys viivästyi hitusen. Mutta nyt setit jatkuu taas! :D
Vanhojen piirtäjien tilanteet ovat nyt suunnilleen selvät. Jiroun, Hallan ja Kaiton piirtäjät eivät jatka enää improssa, joten nämä hahmot voi poistaa sarjakuvasta haluamallaan tavalla.

Piirtäjähaku on edelleen käynnissä!

Detrah ilmoitti skippaavansa, joten seuraavaksi vuoroon CanisAlbus ja deadline on 07.03.2018.

Päivitys: 31.01.2018

Saatiin yhteisvoimin tehtyä ison luokan päivitys kaikille improille kuten näkyy :D Nyt piirtovuorot alkavat pyöriä normaaliin tapaan, ainoana poikkeuksena että mie aloitan Kapinan uuden piirtokierroksen. Deadlineni on 14.02.2018.

Ikävä kyllä Kapinaan ei ole tullut uusia hakemuksia, mutta toivottavasti kohta löytyisi lisää halukkaita osallistujia! Hakuaikaa ei ole nyt rajattu, vaan haku on voimassa niin kauan kunnes saadaan uusia piirtäjiä. Myös Loukussa etsii uusia piirtäjiä!

Muutama piirtäjä on vielä tavoittamatta, eli heti kun jäljellä olevat piirtäjät huomaavat impropäivitykset niin käykääpä ilmoittamassa vieraskirjaan! Mikäli piirtäjä ei ole ilmoittautunut omaan piirtovuoroonsa mennessä, hänet skipataan automaattisesti, jotta improt saadaan pyörähtämään kunnolla käyntiin. Piirtäjät ovat kuitenkin edelleen improissa mukana ja yksi viesti riittää saamaan oman piirtovuoron aktiiviseksi taas! c:

○ ◎ ◉ Vuorossa: CanisAlbus | Deadline: 07.03.2018 ◉ ◎ ○