◈ Tervetuloa!

Elettyään lähes koko elämänsä korruptoituneen, väkivaltaisen johdon alaisena, pieni ryhmä koiria päättää muodostaa salaisen vastarintaliikkeen, tarkoituksenaan kaapata valta ja tuoda alueelle oikeutta ja rauhanomaista johtamista. Vastarintaan kuuluminen on riskialtista, sillä nykyiset johtajat rankaisevat pettureita ankaralla kädellä.

Kapina-improsarjakuvan aloitti Detrah 08.08.2013. Sivusto päivittyy vähintään kerran kahdessa viikossa, ellei viivästyksiä ilmene. Päivityksistä vastaa Kawamaru.

» Vanhat otsikkokuvat löydät täältä.

Tekstejä tai kuvia ei saa kopioida luvatta!

Toivottavasti viihdyt!

» Uusin päivitys: 12.03.2018

Ikävä kyllä Sesis ja Detrah molemmat joutuvat skippaamaan. Seuraavaksi siis vuoroon Kawamaru ja deadline on 26.03.2018. Toivottavasti lukijoita ei haittaa, että sama piirtäjä on piirtänyt nyt useamman sivun putkeen näin pitkällä ajalla :') Toivon mukaan tilanne helpottaa, kunhan saadaan lisää piirtäjiä mukaan! Haku on edelleen voimassa ja uudet piirtäjät erittäin tervetulleita!

Päivitys: 09.03.2018

Päivitys viivästyi parilla päivällä sairastelun vuoksi. CanisAlbus ilmoitti skippaavansa. Normaalisti seuraavaksi olisi vuorossa Kawamaru, mutta koska käytettiin poikkeuksellista järjestystä ja Kawamaru aloitti kierroksen, seuraavaksi vuorossa on Sesis ja deadline on 23.03.2018!

Uusia piirtäjiä kaivataan kipeästi! Mikäli olet kiinnostunut hakemaan mukaan improon, luethan säännöt ja käytät tätä lomaketta hahmoa luodessasi!

○ ◎ ◉ Vuorossa: Kawamaru | Deadline: 26.03.2018 ◉ ◎ ○