☆ Tervetuloa!

Loopin päälle on langetettu omituinen kirous, mutta tämä ei tiedä miksi, tai kenen toimesta. Etsiessään vastausta kysymyksiinsä tämä tutustuu muihin koiriin, joiden päälle on myös langetettu kirous. Huomattuaan että kyse onkin suuremman mittakaavan asiasta, koirat päättävät yhdessä selvittää miksi heidät on kirottu - ja miten siitä pääsee eroon.

Kirottua-improsarjakuvan aloitti Detrah 1.2.2012.

Nykyisen ulkoasun otsikkokuvan on tehnyt Detrah.
Edellisiä otsikkokuvia pääset selaamaan täältä.

Toivottavasti viihdyt!


Tekstejä tai kuvia ei missään nimessä saa kopioida luvatta.

Internet Explorer ei välttämättä näytä sivustoa oikein.

☆ Päivitykset:

Sivusto päivittyy vähintään kerran kahdessa viikossa, ellei viivästyksiä ilmene.

► Uusin päivitys: 27.06.2016

Ei tule sivua taikka skippiä tällä kertaa. Sivuja on tulossa, mutta Detrah on kesälomalla ja pääsee jatkamaan sivujaan vasta noin viikon päästä. Aidan reffi kuitenkin päivittyi!

Haluan myös pyytää anteeksi taas hitaasta päivitystahdista, vaikka juuri sanoin tahdin taas nopeutuvan. Itsellä on valehtelematta ollut joka päivä tekemistä ja menoa, joten tietokoneella oleminen on jäänyt minimiin.
Impro ei kuitenkaan jää kesätauolle, mutta päivittäminen saattaa pysyä vähän hitaampana. Piirtäjätkin saavat ottaa nyt rennommin eli en ole nyt niin tarkka deadlinejen kanssa, koska tuskin pääsen itsekään sillä sekunnilla päivittämään. Ainut mitä teiltä pyydän on, että ilmoittaisitte skipeistä ja lisäajoista, koska on tylsää odottaa 2 viikkoa ja sitten skipata, kun ei ole ilmoitettu. Eli pidetään kuitenkin vuorot pyörimässä!


► Päivitys: 24.05.2016

Skippiä tulee tälläkin kertaa.

Kierros lähtee alusta, eli vuorossa nyt Detrah ja deadline 08.06.

Web Counter
Web Counter
Vuorossa: Cava | Deadline: 28.07. ◄