◈ Tervetuloa!

Loopin päälle on langetettu omituinen kirous, mutta tämä ei tiedä miksi, tai kenen toimesta. Etsiessään vastausta kysymyksiinsä tämä tutustuu muihin koiriin, joiden päälle on myös langetettu kirous. Huomattuaan että kyse onkin suuremman mittakaavan asiasta, koirat päättävät yhdessä selvittää miksi heidät on kirottu - ja miten siitä pääsee eroon.

Ylläpidosta vastaa Kawamaru. Sivusto päivittyy vähintään kerran kahdessa viikossa, ellei viivästyksiä ilmene. Improsarjakuvan aloitti alun perin Detrah 01.02.2012, ja ylläpitäjyys siirtyi 12.06.2018.

» Vanhat otsikkokuvat löydät täältä.

Tekstejä tai kuvia ei saa kopioida luvatta!

Toivottavasti viihdyt!


» Uusin päivitys: 12.06.2018

Muutos sivun ylläpidossa!
Detrah on ilmoittanut, ettei enää jatka improsarjakuvien parissa. Sarjakuvat kuitenkin jatkuvat edelleen, sillä asiasta sovittiin yhdessä ja nyt ylläpitäjyys siirtyy Kawamarulle. Kiitoksia Detrahille näiden improjen luomisesta ja kaikesta mitä olet niiden eteen tehnyt!

Vaikkei Detrah enää jatka improjen parissa, mielestäni hänen hahmonsa voidaan edelleen säilyttää mukana sarjakuvissa, sillä ne ovat olleet oleellinen osa jokaista sarjakuvaa alusta asti.

Tämä päivitys ei vaikuta tämänhetkiseen piirtovuoroon.

Päivitys: 31.05.2018

Sivu sarjakuvaa!

Kawamaru piirsi uuden sivun c: Seuraavaksi vuoroon Noeipas ja deadline on 14.06.2018!

○ ◎ ◉ Vuorossa: Noeipas | Deadline: 14.06.2018 ◉ ◎ ○