☆ Tervetuloa!

Loopin päälle on langetettu omituinen kirous, mutta tämä ei tiedä miksi, tai kenen toimesta. Etsiessään vastausta kysymyksiinsä tämä tutustuu muihin koiriin, joiden päälle on myös langetettu kirous. Huomattuaan että kyse onkin suuremman mittakaavan asiasta, koirat päättävät yhdessä selvittää miksi heidät on kirottu - ja miten siitä pääsee eroon.

Kirottua-improsarjakuvan aloitti Detrah 1.2.2012.

Nykyisen ulkoasun otsikkokuvan on tehnyt Detrah.
Edellisiä otsikkokuvia pääset selaamaan täältä.

Toivottavasti viihdyt!


Tekstejä tai kuvia ei missään nimessä saa kopioida luvatta.

Internet Explorer ei välttämättä näytä sivustoa oikein.

☆ Päivitykset:

Sivusto päivittyy vähintään kerran kahdessa viikossa, ellei viivästyksiä ilmene.

► Uusin päivitys: 30.08.2015

Ruekii skippasi! Vuoro Detrahille, deadline 13.09.

Aika on tuntunut olevan kortilla viime aikoina internet-juttujen ja piirtämisen suhteen, mistä johtuu tää ärsyttävä hidastelu päivityksissä. En millään tahtoisi ruveta sellaseksi ylläpitäjäksi joka venyttää muiden vuoroja vaan koska ei saa aikaseksi päivittää, mutta jos joskus niin nyt käy niin toivottavasti ymmärrätte! D: Ensimmäistä kertaa tuntuu ettei aika oikeasti ritä improille, mutta teen kyllä parhaani siihen asti että tilanne helpottuu!


► 05.08.2015

Heinäkuu? Ei ihan! Anteeksi että improjen käynnistyminen meni näin myöhään, muutin uuteen kämppään ja vieläkin olisi paljon järkättävää tavaraa..

Kesällä vuoro siirtyi Ruekiille, jonka vuoro aloitetaan virallisesti ensi viikosta! Näin ihmisillä on (toivottavasti) tarpeeksi ainaa huomata että täällä ollaan taas heräilty eloon. :)


Web Counter
Web Counter
Vuorossa: Detrah | Deadline: 13.09 ◄