☆ Tervetuloa!

Loopin päälle on langetettu omituinen kirous, mutta tämä ei tiedä miksi, tai kenen toimesta. Etsiessään vastausta kysymyksiinsä tämä tutustuu muihin koiriin, joiden päälle on myös langetettu kirous. Huomattuaan että kyse onkin suuremman mittakaavan asiasta, koirat päättävät yhdessä selvittää miksi heidät on kirottu - ja miten siitä pääsee eroon.

Kirottua-improsarjakuvan aloitti Detrah 1.2.2012.

Nykyisen ulkoasun otsikkokuvan on tehnyt Detrah.
Edellisiä otsikkokuvia pääset selaamaan täältä.

Toivottavasti viihdyt!


Tekstejä tai kuvia ei missään nimessä saa kopioida luvatta.

Internet Explorer ei välttämättä näytä sivustoa oikein.

☆ Päivitykset:

Sivusto päivittyy vähintään kerran kahdessa viikossa, ellei viivästyksiä ilmene.

► Uusin päivitys: 18.12.2015

Sivu sarjakuvaa!

Ruekii otti lisäaikaa, ja sivu jäi niin vaiheeseen että päivitän keskeneräisenä. Ruekii tekee sivun valmiiksi kun ehtii ja pahoitteli kestämistä! No, itsellä kesti sitten päivittää.

Alan valahtaa sellaiseksi ylläpitäjäksi miksi en koskaan olisi halunnut, joka jättää sivut ties miten kauan päivittämättä sanomatta mitään. En voi sanoa mitään muuta syytä tai perusteluakaan, kuin että elän elämääni.. Improt ja internet-jutut tuntuu vähän kaukaiselta nyt. Kukaan ei ole (ainakaan ääneen heh) asiasta valittanut, mutta itseäni tietenkin harmittaa! Toivoisin kuitenkin että turhautumisen hetkinä muistatte että olen vain ihminen, ja olen tehnyt tätä jo kolme vuotta ilman taukoa. ´v` Joskus tulee tällaisiakin kausia.

Tulipa avautuminen. Lähden sunnuntaina joululomalle, ja voisin myös improt laittaa joulutauolle! Tammikuun aikana aloitellaan varmaan! Voisin laittaa notea sitten vuorossa olevalle piirtäjälle kun toiminta alkaa taas. :D Yes. Kiitos ja hyvää Joulua!


► Päivitys: 07.11.2015

Sivu sarjakuvaa!

SaQe jatkaa supernopeita sivun piirtämisiä..! Itsekkäni kesti hetki päivittää kaiken lisäksi. Huhhei! Vuoro Ruekiille, deadline 21.11.

Loukussa on muuten piirtäjähaku! Jos olet joskus toivonut pääseväsi mukaan, tilaisuutesi on koittanut:

Web Counter
Web Counter
Vuorossa: ? ? ? | Deadline: ? ? ? ◄